Nieuws

Reiger Boys / Woest wint bij Avanti (1-2)

STIENS - In de Eredivisie zaalvoetbal voor vrouwen heeft Reiger Boys/Woest een belangrijke zege behaald op bezoek bij Avanti in Stiens. De ploeg van trainer/coach Monique van der Rijst maakte het zichzelf moeilijk door na de 0-2 vele kansen niet te verzilveren waardoor de thuisploeg terug in de wedstrijd kon komen, maar trok de zege over de streep.

'Het was een verdiende overwinning waarbij we hard voor elkaar hebben gewerkt', verklaarde Van der Rijst na afloop. Haar ploeg was in de eerste helft op voorsprong gekomen door doelpunten van aanvoerster Dominique Verweij (foto) en Rosa Kruijver. 

'Het is jammer dat wij onszelf niet belonen met nog meer doelpunten want nu maakten we het ons zelf in de slotfase nog onnodig moeilijk. 'En als wij niet scoren dan doet de tegenstander dat wel', hetgeen ook gebeurde door Cilla Ritsma. 'De laatste vijf minuten waren hierdoor nog erg spannend, maar des te gelukkiger zijn wij met de drie punten', besluit Van der Rijst die volgende week met haar ploeg in een Noord-Hollandse derby Hovocubo ontvangt.

ZAALVOETBAL EREDIVISIE VROUWEN

Avanti/ontdekhetwad.nl - Reiger Boys/Woest 1-2 (0-2)
8. Dominique Verweij 0-1
15. Rosa Kruijver 0-2
37. Cilla Ritsma 1-2
Foto's: Paul van der Molen
13-10-2018 11:40:50
Volg alle wedstrijden en uitslagen in ons matchcenter