Nieuws

Voorbeschouwing - Speelronde 2

In speelronde 2 is de wedstijd van de week KTP Nieuw Roden - vv Pernis. De twee play-off kandidaten van afgelopen seizoen spelen tegen elkaar. Verder is de Derby van het oosten tussen Exstudiantes Zwolle en FC Gelre een mooi affiche.Exstudiantes Zwolle - FC Gelre
De derby van het Oosten wordt gespeeld in Zwolle. Nieuweling Exstudiantes die vorige week verrassend won van Reiger Boys speelt tegen FC Gelre uit Doetinchem. FC Gelre verloor vorige week van een verzwakt KTP Nieuw Roden en zal moeten winnen van Exstudiantes om toch met een goed gevoel de rest van de competitie in te gaan.

Aanvang 20:30 uur
WRZV Sporthal (A) - Zwolle

Os Lusitanos - G.S.F.V. Drs. Vijfje
De Amsterdamse formatie van Os Lusitanos kan zich in de eigen thuishal revancheren van het verlies in de eerste wedstrijd tegen Hovocubo. Drs. Vijfje verloor redelijk kansloos van Drachtster Boys en dus is er voor de Groningse Studenten nog werk aan de winkel.

Aanvang 20:40 uur
Aristos Hal - Amsterdam

Team Alkmaar/Sportstars - Avanti/Keuning Advocaten
De ploeg van Calvin Timmers werd vorige week verslagen door vv Pernis. Avanti was de grote verrassing van het weekend door met 7-3 te winnen van Pro Futsal Club. Onder andere met 3 goals van Kim Poepjes. Voor beide ploegen een mooie test. Wie weet pakken de Alkmaarders hun eerste driepunter ooit in de Eredivisie Vrouwen Zaalvoetbal.

Aanvang 20:40 uur
de Meent - Alkmaar

KTP Nieuw Roden - vv Pernis
De topper van dit weekend wordt gespeeld in Leek. Beide ploegen speelden afgelopen jaar play-offs waar Pernis verloor in de finale en KTP Nieuw Roden in de halve finale na penalty’s werd uitgeschakeld. Beide ploegen wonnen hun eerste wedstrijd. De ploegen zijn in het veld echte concurrenten maar buiten het veld werken beide clubs inmiddels samen in de ontwikkeling van een jeugdcompetitie voor meiden.

Aanvang 20:30 uur
Sportcentrum Leek - Leek

Drachtster Boys - Reiger Boys
De landskampioen mag tegen de jonkies van Reiger Boys. Reiger Boys speelt dit seizoen met een aantal jeugdspeelsters die vorig seizoen in Drachten nog Nederlands jeugdkampioen werden. Goede ondergrond voor de Heerhugowaardse meiden. Drachten won na de supercup ook hun eerste competitiewedstrijd simpel tegen Drs. Vijfje met 7-0. Kijken of die lijn kan worden doorgezet.

Aanvang 21:30 uur
SNIJ Noordhal - Drachten

Pro Futsal Club - Hovocubo
Pro Futsal Club verloor enigszins verrassend van Avanti. Hovocubo won tegen Os Lusitanos wat uit veel ervaren speelsters bestaat. Bij Hovocubo is Suzanne Deckers weer terug van vakantie en sluit vrijdag weer aan.

Aanvang 19:30 uur
Mheenpark - Apeldoorn

Foto: Romke Visser


21-09-2017 10:51:49
Volg alle wedstrijden en uitslagen in ons matchcenter