Nieuws

Exstudiantes Zwolle / Cycloon mist de kansen tegen FC Gelre

Afgelopen vrijdag stond de tweede competitiewedstrijd op het programma. Daar waar Exstudiantes Zwolle / Cycloon vorige week wisten te winnen van Reiger Boys, waren de vrouwen KTP Nieuw Roden net een maatje te groot voor FC Gelre. 


Het beloofde een spannende wedstrijd te worden aangezien FC Gelre vorig seizoen mee draaide in de top 4 van de Eredivisie. De Zwollenaren begonnen voortvarend aan de wedstrijd en creĆ«erden een aantal kansen. Toch maakte Eefje aan de kant van FC Gelre het eerste doelpunt van de wedstrijd. Beide teams speelden verdedigend erg compact en her en der ontstonden er wat kansjes. Het spel ging op en neer en ook aan het publiek te horen was het een spannende wedstrijd. 

In de tweede helft hadden beide teams wat minder kansen. Vooral verdedigend stond het bij beide teams nog steeds erg goed. Na een paar individuele acties van beide kanten bleef het spannend Zwolle. Exstudiantes ging iets hogerop spelen aan het einde van de wedstrijd om een doelpunt te forceren. Het spel bleef op en neer gaan maar uiteindelijk waren de vrouwen uit Wehl het meest effectief met kansen. Angela van Rooij schoot in de laatste minuut haar ploeg naar een 2-0 overwinning. 

Na een spannende en leuke wedstrijd In Zwolle namen de vrouwen uit Wehl de punten mee. Over twee weken neemt FC Gelre het op tegen Drachterse Boys. Exstudiantes Zwolle / Cycloon speelt wederom thuis en dit keer tegen KTP Nieuw Roden.
Foto's: DP Sportfotografie
23-09-2017 20:43:47
Volg alle wedstrijden en uitslagen in ons matchcenter