Nieuws

Super Friday in Eredivisie Vrouwen Zaalvoetbal

Deze week een tussenronde waarin KTP Nieuw Roden speelt tegen Avanti / Keuning Advocaten en Drachtster Boys het opneemt tegen Hovocubo. De vier nog ongeslagen ploegen in de Eredivisie Vrouwen Zaalvoetbal nemen het dus tegen elkaar op. 

KTP Nieuw Roden - Avanti / Keuning Advocaten
Beide ploegen wonnen hun eerste twee wedstrijden van het seizoen. Van KTP Nieuw Roden mag je dat enigszins verwachten echter van Avanti mag dit toch wel een grote verassing genoemd worden. Onder leiding van de trainer Jos Alkema en de twee goed scorende speelsters Kim Poepjes  en Si Shut Hau kan het ook vrijdag wel weer eens op een verassing uitlopen. 

Aanvang 19:30 uur
Top Sportcentrum Leek - Leek
 
Drachtster Boys - Hovocubo
 
De kampioen doet wat het moet  doen. De machine draait nog niet volledig op volle toeren maar onder leiding van aanvoerster Jessie Prijs en Esther van Toledo komt de machine langzaam op gang. Hovocubo won de eerste twee wedstrijden onder de vleugels van de ervaren Marjan Brouwer en Dyanne Bito.  We gaan kijken of Hovocubo het ook Drachter Boys lastig kan gaan maken.

Aanvang 21:30 uur
SNIJ Noordhal - Drachten

KNVB Beker
Ook wordt er een tussenronde gespeeld in de bekercompetitie waar vv Pernis speelt tegen Team Alkmaar / Sportstars en Os Lusitanos het opneemt tegen de uit Zoetermeer afkomstige hoofdklasse Mazzelstars.

vv Pernis - Team Alkmaar Sportstars
Aanvang 20:30 uur
Margriet - Schiedam

Os Lusitanos - Mazzelstars
Aanvang 20:30 uur
Aristos - Amsterdam

Na afloop van één van de wedstrijden vindt de bekerloting plaats.
Foto's: Anne Takens
27-09-2017 08:09:44
Volg alle wedstrijden en uitslagen in ons matchcenter