Tamira van Heerwarden naar Zeemacht

4 juni 2021 14:06

Heyy, mijn naam is Tamira, 30 jaar oud en woon in Amsterdam. In 2017 heb ik de HBO opleiding Sportkunde afgerond en momenteel werk ik als Manager Maatschappelijke Projecten voor de voetbalclub asv De Dijk.Na 12 jaar veldvoetbal besloot ik in 2015 om daar mee te stoppen en te gaan zaalvoetballen. Ik heb toen 2 seizoenen bij Wartburgia gevoetbald en net voordat de overschrijvingsperiode sloot in 2017 werd ik benaderd door Hovocubo. Ik zag dit als een mooie uitdaging en ben toen overgestapt. Daar heb ik de huidige trainer van Zeemacht, Dick, leren kennen. Na een mislukte poging bij een andere zaalvoetbal club ben ik in 2019 gestopt met zaalvoetballen. Vanaf dat moment heeft Dick mij meerdere malen benaderd om bij Zeemacht te komen zaalvoetballen maar o.a. vanwege werk was het voor mij niet te combineren.Nu ik een andere baan heb begon het stiekem toch weer te kriebelen en vandaar dat ik besloten heb op toch nog minimaal 1 seizoen te gaan knallen! Ik heb er erg veel zin in en kan niet wachten totdat we weer volop mogen voetballen!

4 juli 2021 13:22
In een boeiende oefenwedstrijd won ZVG Cagemax met 2-1 van hoofdklasser Bristol.
Nieuws Wedstrijdverslagen
3 juli 2021 10:38
Naast team Alkmaar stopt ook Totelos in Eredivisie.
Nieuws
30 juni 2021 13:05
In het seizoen 2021/’22 worden alle door de KNVB georganiseerde wedstrijden gespeeld volgens de ‘Spelregels zaalvoetbal...
Nieuws