Tamira van Heerwarden naar Zeemacht

4 juni 2021 14:06

Heyy, mijn naam is Tamira, 30 jaar oud en woon in Amsterdam. In 2017 heb ik de HBO opleiding Sportkunde afgerond en momenteel werk ik als Manager Maatschappelijke Projecten voor de voetbalclub asv De Dijk.Na 12 jaar veldvoetbal besloot ik in 2015 om daar mee te stoppen en te gaan zaalvoetballen. Ik heb toen 2 seizoenen bij Wartburgia gevoetbald en net voordat de overschrijvingsperiode sloot in 2017 werd ik benaderd door Hovocubo. Ik zag dit als een mooie uitdaging en ben toen overgestapt. Daar heb ik de huidige trainer van Zeemacht, Dick, leren kennen. Na een mislukte poging bij een andere zaalvoetbal club ben ik in 2019 gestopt met zaalvoetballen. Vanaf dat moment heeft Dick mij meerdere malen benaderd om bij Zeemacht te komen zaalvoetballen maar o.a. vanwege werk was het voor mij niet te combineren.Nu ik een andere baan heb begon het stiekem toch weer te kriebelen en vandaar dat ik besloten heb op toch nog minimaal 1 seizoen te gaan knallen! Ik heb er erg veel zin in en kan niet wachten totdat we weer volop mogen voetballen!

21 september 2021 08:23
Vandaag en morgen oefenen de oranje zaalvoetbalvrouwen tegen absolute grootmacht in het zaalvoetbal Portugal.
Nieuws Oranje
11 september 2021 18:25
Drachtster Boys heeft de eerste competitiewedstrijd dit seizoen met 1-4 gewonnen van Feyenoord Futsal
Nieuws Wedstrijdverslagen
16 augustus 2021 11:53
Bekijk vanaf 15:00 uur live de wedstrijd tussen Nederland en Bosniè en Herzegovina
Nieuws Oranje